Lyddæmpende opslagstavle

Opslagstavle, som hjælper på akustikken på f.eks. et kontor. Kun fantasien sætter grænser for hvilke former og farver disse lyddæmpende opslagstavler kan laves i.

Lyddæmpende opslagstavle

På kontorer kan der ofte være meget støj fra f.eks. computere, telefoner osv. De fleste af os ved, at det kan være utroligt svært at koncentrere sig om at arbejde, hvis der er meget støj. Derfor kan det være en god ide at finde løsninger, som kan hjælpe med at dæmpe støjen på arbejdspladsen. Disse lyddæmpende opslagstavler kan laves i mange forskellige former, farver og tekstiler. Det er også en mulighed at vælge betrukne paneler, som kan hænge på væggen og blive en del af din indretning. Det kan både være til kontorer, konferencerum, restauranter, caféer, institutioner osv. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

Denne opslagstavle er monteret på en bordplade. Det er en træramme, som er blevet fyldt med stødabsorberende materiale og efterfølgende betrukket med et stykke møbelstof på begge sider. Tavlen er først og fremmest lavet for at dæmpe støjen, men den kan også fungere som opslagstavle, da man sagtens kan sætte nåle i, uden at det kan ses efterfølgende. Kontakt os hvis I har problemer med akustikken på jeres arbejdsplads - så finder vi sammen de bedste løsninger.