Indretning

Hos Fuglsang Møbler kan vi også hjælpe dig med indretning - både inde og ude. Læs mere her på siden om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Lyd

Alle rum har behov for at man indtænker akustikken i indretningen. Ligesom med farverne, har lyden også en enormt stor påvirkning på vores trivsel og koncentration. 

Vi har stor erfaring med at lave lyddæmpende projekter til bl.a. biblioteker, restauranter, kontormiljøer og private boliger. 

Vi fremstiller bl.a. lydvægge, mødebokse, rumdelere, lyddæmpende paneler og opslagstavler til mange forskellige lokaler og mange forskellige typer af virksomheder.

Farver


Synes I at det kan være svært at vælge farver og vælge forskellige farvekombinationer? Så kan Fuglsang Møbler hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning til jer.

Tanja har en stor viden og erfaring med farver, farvernes psykologi og sammensætningen af disse. Farver pynter ikke bare - de har også en stor indflydelse på trivsel, koncentration og dermed også præstation.

Hvis I indretter med den rigtige farve/farver kan I opnå bedre resultater i jeres hverdag - både på kontoret, restauranten eller i dit private hjem.

Komfort

Som Møbelpolstrer har vi altid fokus på komforten - det er jo det vi er specialister i. Vi mener, at det er meget vigtigt at indtænke komforten i indretningen, især i erhvervsrelaterede sammenhænge. På kontormiljøet, hvor medarbejderne ofte bruger det meste af dagen siddende, er komforten altafgørende for deres trivsel. 

Vi kan fremstille næsten alt hvad du drømmer om. Vi har lavet mange spændende projekter i årenes løb. Fx en 8 meter lang sofa til en buet væg på et gymnasium og runde lyddæmpende mødelokaler til et kæmpe stort fælleskontor i flere etager.

Bæredygtighed

Det er utrolig vigtigt for os at tænke ressourcer og forbrug med i vores indretning. Som Møbelpolstrer har det altid været en stor del af vores håndværk at genbruge store dele af det møbel, som vi arbejder med.

Vi vælger altid den bedste kvalitet, som også er med til at forlænge levetiden af møblerne. Ofte kan vores møbler holde i 10-30 år, før de trænger til en ompolstring. 

Det er vores ansvar at passe på miljøet, og det er noget som vi hos Fuglsang Møbler altid medtænker i vores daglige virke - også når det gælder indretningen.

Ide

Har du brug for hjælp til at indrette et rum eller har du brug for hjælp til at få din ide fremstillet, så hjælper vi dig gerne - uanset hvor i processen du befinder dig.

Vi kan hjælpe jer med at tegne videre på jeres ide eller hjælpe jer helt fra start. Sammen finder vi den bedste løsning.