Møbelpolstring

Hver gang vi laver en ny opgave eller et nyt møbel, så er det første gang. Vi skaber ikke møbler ud fra skabeloner eller mønstre, og derfor bliver vores evner som møbelpolstrer og håndværkere udfordret hver eneste gang. Vi gør os umage - altid!

Vi gør os umage

Vi er meget stolte af vores fag, og vi går altid lige det ekstra skridt, for at vise hvad vi som møbelpolstrer kan levere, frem for masseproducerede møbler. Vi hjælper vores kunder med at skabe unikke møbler, som er tilpasset lige præcis deres behov og ønsker. 

Vi er udlærte i traditionelle værksteder, hvor godt kvalitetshåndværk er i fokus. Selvom vi sætter en dyd i de traditionelle metoder, betyder det ikke at vi “kun” kan lave det gode gamle møbelpolstrer arbejde. Vi er meget brede i vores kundskab, viden og teknikker. 

Igennem de sidste 20 år har vi været med til at udvikle faget og inkorporere nye teknikker, som hjælper os med at fremstille møbelpolstring af høj kvalitet med lang levetid. 

Hos Fuglsang Møbler er glade kunder absolut højeste prioritet. Vi tager gerne en time ekstra på værkstedet, for at det hele spiller hundrede procent. Vi sender aldrig et projekt ud af døren, uden at vi er helt tilfredse med produktet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Det lyder som en kliche, men det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan betrække og fremstille. Vi polster møbler, barer, vægge, døre, gelændere.. ja, selv et sæde, der skulle ud i rummet, har vi været med til at polstre. 

Vi har i de sidste 20 år lavet mange forskellige projekter og opgaver. Vi har stor erfaring med at lave inventar til biblioteker, skoler, kontorer, hoteller, restauranter og klinikker. Se nogle af vores cases her. 

Når vi producerer inventar til denne type kunde, samarbejder vi ofte med indretningskonsulenter, arkitekter eller snedkere. Sammen finder vi den bedste løsning på projektet. Vi giver tilbud til kunderne ud fra tegninger og mock ups, hvor vi giver vores bud på hvordan løsningen kan være.

Sådan arbejder vi

Hos Fuglsang Møbler er der ingen standard procedure. Vi finder altid den bedste løsning sammen med vores kunder - sammen kan vi mere! 

Vi kan være med helt fra idé fasen til det færdig opstillet lokale. Vi har en stor viden om farver og deres sammensætning, optimal udnyttelse, planlægning og fremstilling. Vi kan guide og sparre med jer i forhold til muligheder, farver, anvendelse og opstilling. 

Vi kan også være leverandører på dele af et større projekt, da vi samarbejder med inventarsnedkere og med leverandører af skum, stof og læder. Det gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med forskellige indretningsopgaver.

Bæredygtighed

Hos Fuglsang Møbler har vi altid haft stor opmærksomhed på bæredygtighed. En stor del af vores eksistensberettigelse er at vores produkter og arbejde er bæredygtigt. Vi forsøger altid at genbruge så meget af møblet som muligt og forlænge levetiden af møblet. 

Når vi laver specialfremstillede møbler til vores erhvervskunder, sørger vi altid for at bruge leverandører med bæredygtige alternativer til stort set alle materialer, som anvendes i fremstillingen. Vi følger med i udviklingen og søger altid efter de bedste og mest bæredygtige løsninger.

Prototyper

Fordi vi elsker udfordringer og at finde de bedste løsninger laver vi også prototyper til forskellige kunder. Vi har i løbet af de sidste 20 år lavet prototyper for mange forskellige kunder, f.eks. snedkere, arkitekter og møbeldesignerer og møbelproducenter.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for en prototype til dit projekt.